תופעה מוזרה בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/05/2015 | 10:07 | מאת: דניאל בן עמוס

אני צריכה משקפיים במשך חמש שנים, ואף פעם לא עשיתי לפני חצי שנה החלטתי לעשות עדשות ואני מסתובבת עם עדשות דו שבועיות במידה 2, עם צילינדר חצי בחודש הראשון קמתי בבוקר כל שהוא ופתאום ראיתי טוב ברמה של 6:6 והיום בבוקר זה קרה לי שוב, אני עומדת במרחק ענק מהטלוויזיה ורואה הכל, וכששמתי עדשות ראיתי איתם רע, כשהורדתי ראיתי טוב שוב אשמח לקבל הסבר למה קורה לי ואיך אפשר שזה ישאר

27/05/2015 | 10:32 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דניאל שלום רב המענה לשאלתך דורש עוד מספר פרטים גיל ומספר המשקפיים האם מינוס או פלוס כמו גם בדיקת עיניים ע"י רופא עיניים אחרי הרכבת עדשות לראות האם העדשות עצמן מפעילות לחץ על הקרנית ומשנות את צורתה בדומה לתופעה שנגרמת ע"י עדשות אורתוK ממליץ לגשת לבדיקה עם העדשות לקראת סיום הרכבתן הדו שבועי על מנת שיוכלו לטפטף טיפות פלורסצאין כשהעדשות נמצאות על העין ולאחר מכן לחכות קצת ולעבור לזוג עדשות חדש בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין