לחיצה על העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/05/2015 | 16:52 | מאת: שני

שלום. היום שכבתי לישון צהריים והנחתי את זרועי על העיניים על מנת להרדם. לאחר חצי שעה התעוררתי והראייה שלי הייתה מאוד מטושטשת למשך כרבע שעה. האם נגרם לי איזשהו נזק?

19/05/2015 | 19:59 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שני שלום רב לעיתים לחץ על העין גורם לחסימה זמנית של עורק הרשתית הראשי וכאשר חדלים ללחוץ על העיניים זרימת הדם מתחדשת ברוב המכריע של המקרים אם הראיה חזרה למצבה טרם הלחץ הרי שלא נגרם נזק אך מומלצת בדיקת רופא עיניים בהרחבת אישונים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין