הפחתה במרשם המשקפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/05/2015 | 14:32 | מאת: קצר רואי

שלום וברכה אני בעל קוצר ראייה גבוה -14 בשתי העיניים, צילנדר 3 לפני 3 ימים הגיעו לי משקפיים חדשים בהם האופטומטריסט ניסה להפחית ממספר המשקפיים (גם לפי בקשתי,ביקשתי אם ישנה אפשרות להפחית אז כמובן להפחיתבמספר כמה שניתן) כאשר הרכבתי את המשקפיים הרגשתי באופן חד משמעי, כי הראייה שלי חדה יותר עם המרשם הקודם דהיינו עם המשקפיים הקודמים,כעת אני נאלץ קצת לאמץ את העיניים, האופטומטריסט מציע לתת לזה צ'אנס של שבוע הסתגלות, מעולם לא הייתי צריך זמן הסתגלות, מה בעצם האופטומריסט מציע? שאנסה להתרגל לראות פחות טוב ? האם שאני מאמץ את העיניים זה עלול לפגוע לי בראייה ? כמו כן אני סובל מפלוטרס, תודה מראש

19/05/2015 | 16:29 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב לעיתים הפחתה קלה במספר הינה טובה בהינתן שחדות הראיה נשמרת מציע לסיים את השבוע ולשוב ולהיבדק ע"י האופטומטריסט במידה ולא התרגלת או שחדות הראיה אינה טובה כמו במספר המלא יש הגיון לשוב למספר שגם נח לך איתו וגם חדות הראיה מלאה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין