שלום רב!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/05/2015 | 21:42 | מאת: תומר

שלום רב! וערב טוב שמי תומר בן 23 סובל כזה מהרבה זמן מהסתמונת עין יבשה וגירוד נוראי בלילה בעיקר זה מתגבר השאלה שלי היא ככה? העם יש צורך לפנות לרופא עיניים כדי שיבדוק את הבעיה? או שאפשר לפתור את הבעיה בתכשיר מסוים שהוא משפיע על רטיבות העין? כי יש לי ביה באספקת הדמעות בעין בבקשה תעזרו לי אני נורא סובל בלילה הרבה יותר מגירודים, ועיניים אדומות, מה דעתכם בעניין?

תומר שלום רב, ניתן לנסות טיפול ע"י תחליפי דמעות ללא חומר משמר מסוג הילוקומוד או הילוג'ל או בפאנטן וכו'... במידה וטיפול אינטנסבי לא ישפר את המצב,עליך לעבור בדיקה ע"י רופא עיניים על מנת לשקול הכנסת פקקים לדרכי הדמעות וטיפול ע"י תרופה בשם רסטאזיס. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין