שימוש נכון בטיפות וג'ל לאחר ניתוח אינטראלסיק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/05/2015 | 18:04 | מאת: גריפין

דר' שלום, אני כ-40 יום לאחר ניתוח אינטרלאסיק ואמרו לי מעכשיו למשך חודשיים: 1) להשתמש בג'ל ויסקוטירס בבוקר כשאני קם וגם לפני השינה בלילה. 2) בנוסף, הילוקומוד לפי 4 פעמים ביום טיפה בכל עין. שאלותיי: 1) כמה זמן יש להמתין בין הויסקוטירס בבוקר עד לטיפות הילוקומוד וכמה זמן בין הטיפות לג'ל לפני השינה. 2) האם הילוקומוד עדיף מאשר נטורל טירס שבה בתמיסות יומיות (אחרי הניתוח השתמשתי בנטורל למשך חודש וכעת רשמו לי הילוקומוד)? תודה.

שלום רב, ויסקוטירס ג'ל שים לך ךפני השינה ממש לפני שאתה נרדם אם זה בסמיכות לטיפות בילוקומוד י להמתין 15 דקות. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין