ניתוח לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/05/2015 | 14:23 | מאת: אנה

שלום רב, האם ידוע ומוכר הניתוח לגלאוקומה לעין בזוית פתוחה CO2 לייזר סקלרקטומי מה מידת ההצלחה ,וגם הסיכונים? אבקש את דעתך בתודה מראש אנה

19/05/2015 | 20:04 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אנה שלום רב עדיין אין מספיק מחקרים בתחום אך מהמחקרים שישנם הן מבחינת אחוזי הצלחה והן מבחינת סיכונים זהו ניתוח שככל הנראה אינו פחות טוב מהניתוחים הקיימים היום וכמותם גם הוא אינו נטול סיכונים ואינו מבטיח 100% הצלחה בכל מקרה יש להוועץ עם הרופא המנתח האם מדובר במסגרת ניתוחית רגילה או במסגרת ניסוי קליני בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין