פענוח בדיקת שדה ראיה ממוחשב- שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/05/2015 | 13:24 | מאת: מיכל

שלום רב, בעלי עבר בדיקת שדה ראיה ממוחשב והתוצאות הם: עין ימין- שינויים קלים בהיקף, עין שמאל- סקוטומה בקשת התחתונה. אפשר לדעת אם תוצאות אלו בגדר תוצאה שלילית/ חיובית/ נורמלית. מה כוונת הפענוח? האם יכול למנוע ממנו להתקבל לעבודה בה דורשים תוצאות תקינות של הבדיקה.

17/05/2015 | 10:45 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

מיכל שלום עין ימין – נשמע בגדר הנורמה עין שמאל- קיימת ירידה בשדה הראייה התחתון. וזה מין חסר בשדה הראייה התחתון. ניתן לחזור על הבדיקה - ולעיתים מקבלים תוצאות שונות. בברכה דר' ליכטר

מנהלי פורום בריאות העין