GPC, כלמידיה וניתוח לייזר לתיקון ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/05/2015 | 15:22 | מאת: דן

שלום, אני סובל כבר זמן רב, כשנה וחצי, מ GPC בעקבות עדשות. את האבחנה המקורית קיבלתי אצל אופטימטריסט ורופאי עיניים אישרו לי את האבחנה. לאחרונה עלה לי החשש שבערך באותו הזמן שבו התחילה להופיעה המחלה הזו נדבקתי בכלמידיה שלפי מה שאני מבין גם גורמת לפפילות בעפעפיים. האם יכול להיות שהאבחנה שניתנה לי הייתה שגויה ואני סובל מהפפילות בעקבות הכלמידיה או שיש הבדלים ברורים בין שתי המחלות כך שלא סביר שהרופאים התבלבלו? בנוסף - האם יש בעיה לבצע ניתוח לייזר לתיקון הראיה עם GPC?

שלום ב, אין כל בעייה לבצע ניתוחי לייזר לשיפור הראייה בעקבות נוכחות GPC נהפוך הוא: זו אחת הסיבות השכיחות. בנושא בנשוא המבדלת בין אלרגיה לכלמידיה, פנה לרופא עיניים וקיים טיפול תרופתי שיפתור את גירוי הלחמית בעקבות כלמידיה. ב GPC בדרך כלל נתפרים במתן טיפות על בסיס סטרואידים. בברכה, ד"רעמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין