דלקת חוזרת בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/05/2015 | 11:18 | מאת: שני

שלום, שאלתי פה לפני כמה ימים לגבי דלקות חוזרות אצל ביתי בת ה3 באותה עיין כל שלושה שבועות. בהמלצתכם קבענו תור לרופאת עיניים לגיל שלה ונבקש שתבצע בדיקת שטיפת דמעות לבדוק אם יש חסימה מבנית בתעלה. עד שנגיע לבדיקה אני מאוד רוצה לדעת- אם יתברר שזו חסימה מבנית, האם הפתרון היחידי לכך הוא כירורגי או שיש עוד אפשרויות? ועוד דבר-האם בכלל זו יכולה להיות אלרגיה רק בעין אחת?

שלום, נדיר שאלרגיה מופיעה בעין אחת ובתכיפות של אחת לשלושה שבועות. רופאת עיניים לילדים תמליץ ככל הנראה על שטיפת דרכי הדמעות שבד"כ בגיל הרך הינה פעולה לא רק אבחנתית אלא גם טיפולית. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין