עין מוגדלת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/05/2015 | 22:29 | מאת: רחל

ב"ה שלום רב, לאחרונה גיליתי שעין שמאל יותר גדולה מהימנית או ליתר דיוק נראה שהאישון יותר גדול..לראשונה שמתי לב לזה לאחר שהצטלמתי מקרוב וראיתי בברור שהעין השמאלית גדולה יותר.זה לא ממש בולט אך בהבחנה יותר מעמיקה רואים זאת. גם במצמוץ של העין אני מרגישה שונות לעומת עין ימנית.האם זה מצריך טיפול או בדיקה אצל רופא עיניים? תודה רבה.

04/05/2015 | 14:27 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רחל שלום רב אם כל העין בולטת יותר מהשניה ודאי שיש לגשת לבדיקת רופא עיניים אם האישון מורחב ולא היה קודם מורחב ודאי שיש לגשת לבדיקת רופא עיניים אם תמיד היה רחב יותר ורק כעת שמת לב עדיין יש לגשת לבדיקת רופא עיניים לעיתים זהו ממצא נורמלי שקיים באחוז מסויים באוכלוסיה ולעיתים מדובר בממצא הדורש איבחון של הסיבה ולעיתים אף טיפול ועל כן יש להבדק קלינית בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין