עכירות בנוזל העיין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/04/2015 | 21:41 | מאת: עודי מרדכי

סבלתי שנים רבות מקוצר ראיה גבוהה מאד לפני כ 3 שניםעברתי ניתוח קטארקט ב 2 העניים הכל היה מצויין ראיתי היטב כולל קריאה ורחוק לאחר כחודש קרה לי מקרה מוזר הלכתי לישון אחהצ והתעוררת לאחר 2 שעות בערך ביום שישי כאשר להפתעתי הראייה נהתיה עכורה מאד ב 2 העניים הובהלתי למיון עניים וקיבלתי טיפול בסטרואידים למשך חודש המצב השתפר מעט ואז עברתי יאג ב 2 העניים וגם פה היה שיפור קל אבל מאז אני מתקשה בקריאה קרוב ורחוק ומידי פעם הכל מסתדר ויכול לקרוא בקיצור לא יציב כנראה שהנוזל זז ומתפזר ומידי פעם מפריע חדות הראיה נפגעה בכל מקרה האשלה איזה פתרון יש כדי להחזיר לי את הראיה החדה והטובה שהייתה לי לאחר הניתוח תודה

מרדכי עודי שלום רב, התחושה שהנוזל בעין זז ומתפזר ומפריע לראייה קשורה בצופעה הנקראת פלוטרים, הקשורה בניוון חלק בעין שנקרא גוף הזגוגית או ויטריאוס. אין טיפול לתופעה זו לצערי ולכן לא ניתן לעזור לך. עליך להיות במעקב רישתית עקב קוצר הראייה הגבוה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין