משחת ויט א פוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/05/2015 | 14:41 | מאת: יעל

נרשמה לי לשימוש משחת ויט א פוס. בפרוספקט כתוב שיש לשמר אותה בטמפרטורה של מתחת ל-25 מעלות צלליוס והרוקחת אמרה שאין לשמר את זה במקרר. מכיוון שהטמפרטורה בקיץ במקום מגורי היא מעל 32 מעלות צלזיוס והבית לא ממוזג כל היממה - אז איך שומרים על המשחה שלא תתקלקל? האם הקרור במקרר באמת מקלקל את התרופה? תודה רבה יעל

שלום, אין צורך לשמור במקרר. הטמפרטורה בקיץ באזור מגורייך היא 32 מעלות במדידה חיצונית, בין קירות הבית הטמפרטורה פחות גבוהה ומספיק שתניחי את שפורפרת המשחה במקום מוצל שלא חשוף לשמש. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין