דלקת חוזרת בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/04/2015 | 08:12 | מאת: שני

שלום לכם, לביתי בת ה3 יש דלקת חוזרת באותה עין כל הזמן- חוזרת ממש כל שבועיים בערך ומתבטאת ברגישות עזה לאור, עיין מכווצת ומעט דומעת. כל פעם שמים טיפות אנטיביוטיות וזה שוב חוזר. אני כבר ממש דואגת... למה זה חוזר כל פעם? זו כבר הפעם השישית ברצף... תודה על התשובה

שלום רב, דלקות עיניים חוזרות בעין אחת בילדים יכולות לעיתים לנבוע מגורם מבני כגון חסימת דרכי הדמעות שאופיינית לעין אחת. פנו לרופא עיניים שתחום עיסוקו ילדים, ייתכן וכדאי לבצע בדיקה שנקראת שטיפת דרכי דמעות. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין