תופעות לאחר ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/04/2015 | 20:47 | מאת: שרון

שלום לפניכחודשיים וחצי עברתי ניתוח היפרדות רשתית.כיום ללא תרופות.בבקרת לפני שבועיים-הרשתית צמודה. יש לי מספר תופעות: האישון בעין המנותחת מורחב תמידית.הרופא המנתח לא התיחס לענין. לפעמים השורות מתעגלות וקווים מקבלים קטעים קטנים מעוגלים. בלילה בלכתי לישון,עם עצימת העיניים יורד גם מסך לבן זוהר פעם אחת. אודה על העזרה.

27/04/2015 | 10:33 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שרון שלום רב ממליץ לחזור ולהבדק ע"י המנתח לעיתים האישון חוזר לעצמו ולעיתים לא כדאי להפנות את תשומת ליבו לעניין לגבי מסך לבן זוהר זה עשוי להיות קשור למצב הרשתית ולכן בהחלט מומלץ לשוב ולבדוק שהרשתית אכן צמודה לגבי הקווים המתעגלים יכול להיות קשור לנוזל באזור מרכז הראיה ועשוי לחלוף אך לעיתים לאחר הפרדות ותיקון המצב קבוע. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין