לבקנות בעינים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/04/2015 | 10:19 | מאת: רונית כהן

אני בת 54, תמיד סבלתי מהעינים, בשנים האחרונות הרופא אומר שיש לי לבקנות בעיניים, זה גורם לי להמון סנוור בעינים, הראייה שלי נחלשת משך השנים, השאלה שלי האם יש לי פתרון, כרגע הרופא אומר שאין פתרון, משקפיים לא עוזרים לי במיוחד,

שלום רב, בעיניים לבקניות בדרך כלל הראייה חלשה. והסיבה לסנוורים היא חסר של פיגמנט במבנים השונים של העין. ייתכן ומעבר לבעיה הבסיסית הלבקנות, את מפתחת סיבות נוספות לירידה בראייה (השכיחה שבהן לדוגמא, קטרקט) בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין