עפעפיים.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/04/2015 | 13:04 | מאת: שולי.

שלום רב למנהלי הפורום, רציתי שתזכירו לי, מה עליי לבדוק בשל עפעפיים נפוחים מאוד, (שקיות), בכל שעות היום, ועכשיו יותר מאיי פעם ממש כמו פצעי לחץ, תופעה שהתפתחה אצלי רק מהשנה האחרונה, ואני רק בן 37. תודה מראש לכל עונה!! עצמאות 67 שמח!

שולי שלום רב, יש לשלול בעייה של מחלת כליות ע"י בדיקת תפקודי כליות בדם, כדאי גם לבדוק לחץ דם. לעיתים קרובות בדיקת עפעפיים איננה קשורה במחלה כללית. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

27/04/2015 | 14:48 | מאת: שולי.

תודה רבה, וסליחה על הבורות.. לאיזה רופא עליי לגשת לעניין בדיקת הכליות? שוב תודה!!

מנהלי פורום בריאות העין