נפיחות בעפעף תחתון של העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/04/2015 | 14:29 | מאת: דורי עופר

שלום רב, אני בן 53 בריא בדרך כלל, לאחרונה אני מרגיש יובש בעיניים ולאחר מספר שבועות התפתחה אצלי נפיחות עזה מתחת לעין שלוותה בהירדמות של הלחי וטישטוש בראיה . הייתי מעוניין לדעת מהי התופעה וכיצד מטפלים בה. מכיוון שיום הזיכרון לא יצא לי לראות רופא עדיין. אודה על תשובתכם.

עופר שלום רב, בעיית היובש דורשת טיפול בטיפות ליובש מסוג הילוקומוד או כל תחליף דמעות אחר. התופעה של הנפיחות והרדמות הלחי והטשטוש בראייה דורשת בדיקה יסודית ע"י רופא עיניים ורופא אף אוזן גרון. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין