כאב בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/04/2015 | 22:20 | מאת: בת חן

שלום רב, כבר זמן מה יש לי כאב לא מוסבר בעין ימין בזמן הסטת המבט ימינה. עשיתי בדיקת שדב ראיה שיצאה תקניה וכן בדיקה אצל רופא עיניים כולל הרחבת אישונים ולחץ הכל היה תקין.הרופא שלל גם דלקת בעצב הראיה. מה אתה ממליץ לי לעשות לאור העובדה שהכאב בא והולך? האם יכול להיות שזו מיגרנה?"תודה רבה.

בת חן שלום רב, יתכן ומדובר בתהליך דלקתי של השריר הישר הימיני או של הגיד שלו. או דלקת בגלגל העין העיקרי. כדאי לעבור בדיקת אולטרה סאונד של ארובות העיניים ושריר גלגל העין. טיפות NEVANAC יכולות להרגיע הכאב וגם טיפות וויסקוטירס ג'ל 1X4 ביום, ליובש שגם הוא יכול להיות גורם לכאב. בברכה, פרופ' קרמר.

21/04/2015 | 17:32 | מאת: בת חן

במידה ומדובר בדלקת של שריר הישר או גלגל העין האם זה נובע ממחלות עצביות או אוטואימוניות או שזה משהו נקודתי? אני פשוט בלחץ תודה רבה.

מנהלי פורום בריאות העין