חסר בריסים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/04/2015 | 19:36 | מאת: אורית

שלום, אני בת 37. אובחנתי בבלפריטיס בעין שמאל, ולאחרונה שמתי לב שיש "חור" קטן- חסר בריסים התחתונות של העין, כמו גם חסר בגבה השמאלית. קראתי באינטרנט שזה אחד התופעות של בלפריטיס.... שאלתי היא: האם זה צומח חזרה?

אורית שלום רב, בד"כ ריסים צומחות מחדש באזור חסר, אך לעיים, במצבים של דלפריטיס כרונית, שורשי הריסים נפגעים ואז הריס אינו מסוגל לצמוח מחדש. החסר בגבה לא אמור להיות קשור בעפעפיים אך לעיצים רחוקות קיימת נשירת שיער בגבות ורסיסים. כדאי להתייעץ עם רופא עור במידה והתופעה תמשך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין