דלקת בעיניים חריפה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/04/2015 | 13:13 | מאת: נועם

בת 15 יש לי דלקת עיניים מעל 5 חודשים בהתחלה אמרו שזה דלקת וירלית ואחרי זה דלקת עפעפיים ניסיתי כל תרופה אפשרית כדורים טיפות משיחות שום דבר לא עוזר לי אני מטופלת בבית חולים שניידר כבר תקופה ארוכה אבל הם גם לא יודעים מה זה זה מתלווה בדרך כלל כל יום עם כאב ושורפים מאוד מה אתה מציע לעשות כבר?

19/04/2015 | 15:00 | מאת: ד"ר ישי פאליק

נועם שלום רב כפי שהבנת המקרה שלך אינו טריוויאלי ולכן אפילו לאחר שנבדקת ע"י מומחים ברפואת עיניים בשניידר עדיין אין תשובה מוחלטת על כן ברור שלא ניתן לבצע אבחנה מדוייקת באמצעות שאלה בפורום אלא רק ע"י בדיקה יסודית שתיקח בחשבון את כל המשתנים כמו גם את הטיפולים שנוסו ותסייע לך בפתרון הבעיה. מרפאת עיניים בבי"ח שניידר נמצאת בקשר הדוק עם מחלקת עיניים בבי"ח בילינסון בו יש יחידת קרנית מעולה שעוסקת במחלות פני שטח העין אמליץ לך לדבר עם הרופאים המטפלים בך בשניידר להפנות אותך ליחידה זו. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין