איזון בראייה לאחר אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/04/2015 | 23:15 | מאת: מאור

שלום , לפני כמעט וחודשיים עברתי ניתוח אצל דר שמואל לוינגר בעיניים , קודם כל ממליץ בחום! השאלה שלי היא כזאת אני מרגיש שעדיין בעין ימין איני רואה טוב , רואה מרוחק ומטושטש לעומת זאת בעין שמאל רואה מצויין , בבדיקה השבועית אמרו לי שהכל בסדר ויותר מזה גם בבדיקה לרשיון ראיתי טוב יאושר לי לנהוג ללא משקפיים , אני משתמש בדמעות מלאכותיות באופן קבוע ועדיין מרגיש שלא רואה טוב בעין אחת מה דעתך בעניין ? יש סיכוי שזה יחלוף ? אני כבר ממש מפחד מעוד ניתוח או תיקון תודה

מאור שלום, קשה מאד לענות על שאלתך מבלי לבדוק אותך. מאחר ובכל מקרה נדרשת בדיקה כעבור שלושה חודשים. בבקשה קבע בדיקה דרך המוקד 3122*

מנהלי פורום בריאות העין