סליחה על האורך השאלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/04/2015 | 00:54 | מאת: תודה מראש מלאכים יקרים

אני בן 32 ב12 שנים אחרונות חל ירידה חזקה מאוד בראיה בשל קרתהקונוס חמור (לא הצלחתי עם עדשות). ב13/1 עשיתי חיזוק קרנית + PRK עדין. הרופא אמר לי שאולי ישתפר לי מאט הראייה אפ'... הייץי מספר 9 עם צילנדר 4 ובעין ימין לא ראיתי כמעט כלום. אני יכתוב את הסוף- אני כעת עם משקפים של אחי לאחר שכל שבוע אני מחליף משקפיים של מישהו מהמשפחה עם מספר 1.5 וצילנדר חצי ורואה כמעט מצויין. הבעייה שאני ניגש לאופטמטריסט הוא מיואש מראש כשהמכשיר נותן לו כאילו צילנדר 13... ואז הוא סתם זורק מספר... מתי העסק נירגע??? והאם כשאני מרגיש לאחר קיום יחסים שהראיה יורדת דרסטית זה מקובל??? תודה.

13/04/2015 | 09:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב ראשית משמח לשמוע שעם משקפיים עם מספר קטן הראיה טובה ממליץ לך לגשת לבדיקה במכשור המתקדם של המכון בו ביצעת את הפרוצדורה לחיזוק הקרנית והPRK באמצעות מיפוי הקרנית יוכלו להתאים לך משקפיים בצורה האופטימלית. ירידה בראיה לאחר קיום יחסים אינה דבר מקובל ויש לגשת להבדק ע"י רופא עיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין