עפעף שמאל קופץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/04/2015 | 14:00 | מאת: הילה

בשבוע האחרון עפעף שמאל שלי לא מפסיק לקפוץ כל שעה לפחות. אומרים שזה מלחץ, אבל לדעתי זה לא מזה. יש לי כולסטרול גבוה (מאוד) והמגלובין נמוך. זה מבשר רעות? אולי תוכלו לעזור לי מה הסיבות לרעד בעין, והאם אני צריכה להתחיל לדאוג?

05/04/2015 | 14:42 | מאת: ד"ר ישי פאליק

הילה שלום רב רעד בעפעף לרוב אינו סיבה לדאגה ואינו קשור לרמת הכולסטרול או ההמוגלובין. הסיבה השכיחה לקפיצות אלה שניתנת לטיפול קשורה ביובש בעין ועל כן המומלץ לפנות לבדיקת רופא עיניים לרוב מנסים שימוש בתחליפי דמעות ולרוב התופעה חולפת מעצמה גם ללא טיפול כלל בכל מקרה אם התופעה נמשכת זמן ממושך יש לגשת לבדיקה בברכת חג שמח דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין