בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/03/2015 | 20:23 | מאת: בת חן

שלום,בתגובתך הקודמת לשאלתי רשמת שאולי יש לי דלקת בשריר הישר ימין של העין.איך מטפלים בזה והאם יש לזה השלכות אחרות או שזה דלקת נקודתית.תודה רבה.

בת חן שלום רב, קודם כל יש לעבור בדיקת אולטראסאונד של ארובת העין ושל שרירי העין ולוודא שאכן מדובר בדלקת השריר או בממצא דלקתי אחר. אח"כ יש להמשיך לברר את הגורם או הסיבות לכך, ולטפל בהתאם. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

29/03/2015 | 17:08 | מאת: בת חן

תודה על תגובתך.אחרי כמה ימים הכאב עבר וכפי שכתבתי בדיקת שקיעת דם היתה תקינה והרופאה אמרה שזה שולל דלקת. האם יש להתעקש על אולטרסאונד כפי שכתבת?

מנהלי פורום בריאות העין