כאב בהזזת העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/03/2015 | 11:46 | מאת: בת חן

שלום רב, אתמול התחיל לי כאב לא חזק בעין ימין במיוחד בזמן שאני מזיזה את העין ימינה,בבדיקה אצל רופא עיניים כולל הרחבת אישונים,לחץ תוך עיני עצב הראיה וכו הוא אמר שהכל תקין. מה זה עוד יכול להיות? אני בלחץ תודה.

23/03/2015 | 20:38 | מאת: בת חן

דבר נוסף. גם בדיקת שדה ראייה לפני 3 שבועות היתה תקינה. האם זה יכול להיות מיגרנה של העין?

24/03/2015 | 20:20 | מאת: בת חן

בדיקת ספירת דם ושקיעת דם מהיום תקינות.אודה על התיחסותכם.

<p>בת חן שלום רב, הכאב בעין ימין בזמן הזזת העין עלול לנבוע בדלקת בשריר הישר מימין או בעיה נוירולוגית כמו מיגרנה. ממליץ לך על ייעוץ נויורולוגי וגם על אולטראסאונד של tארובות העיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.</p>

מנהלי פורום בריאות העין