הפרשה מעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/03/2015 | 20:32 | מאת: נטלי

לפני חודשיים היה לי כלזיון, נאלצתי לקחת זמן ממושך טיפות עיניים סטרואידיות (חודש עם הפסקה, כי בזמן הטיפול היתה לי נזלת חזקה שהשפיע על עיניים , הם היו נפוחות) אחרי סיום הטיפול עד עיכשיו בזמן שאני מתעטשת יש לי הפרשה מעין אין כאבים אין גירוד אין דלקת רק שמתי לב שcaruncula (לא יודעת איך קוראים לזה בעברית, מה שיש בפינה בעין) טיפ טיפה יותר גדולה שבעין השנייה מה זה יכול להיות? האם ההפרשה זה עקב הטיפול ממושך? האם זה עם הזמן יכול לעבור לבד?

נטלי שלום רב, במידה וההפרשה תמשך מעבר לשלושה חודשים כדאי לעבור בירור של מעבר הדמעות דרך שק הדמעות וצינור הדמעות, במידה ותתגדלה בבדיקה חסימה יש לבצע שטיפת דרכי הדמעות או פעולה כירורגית גדולה יותר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין