שעורה עם ראש לבן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/03/2015 | 13:21 | מאת: תומר

שלום, לפניי כמעט שבועיים שרפה לי העין והלכתי לרופא עיניים. הוא הביט לי בעין עם המכשיר שלו ותוך רגע החליט שמדובר בשעורה. קיבלתי ממנו משחה שאני אמור למרוח שלוש פעמים ביום. העניין הוא שזה כיום לא נראה כמו שעורה אלא יותר כמו חצקון קטן בעפעף התחתון. אני מודאג שמדובר במשהו אחר כי חברים אמרו לי שהשעורה שלהם נראיתה אחרת. אם הרופא קבע שמדובר בשעורה יש טעם לבדוק שוב? יש שעורה שנראית ככה?

תומר שלום רב, לפי התיאור הקליני שלך כנראה מדובר בשעורה או כלזיון חיצוני בעפעף. כדאי לנסות טיפול ע"י משחת מקסיטרול פעמים ביום למשך שבועיים שלושה +קומפרסים חמים. במידה ולא תחל נסיגה יש לשקול ניקוז של תוכן השעורה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין