קואה כתמים לבנים מהבהבים גדולים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/03/2015 | 19:34 | מאת: אלי

שלום רב, היום בשעות הצהריים הבחנתי כי אני רואה מעו מטושטש, אפשר לתאר את טשטוש הראיה כאזורים לבנים גדולים מהבהבים בקצב גבוה מאוד. ממש כמו אחרי שמסתכלים על השמש ואז מסתיים את המבט. אני מכיר את התופעה מהתייבשות אך לא נראה לי שזה המקרה, בימים האחרונים חשתי גם כאבי אוזניים חלשים. אשמח לשמוע את דעתכם.

אלי שלום רב, כנראה שמדובר בהפרעה בזרימת הדם לרשתית או לעצב הראייה. במידה והתופעה חולפת אחרי חצי שעה עד שעה זהו סוג של מיגרנה של מערכת הראייה. אם התופעה איננה חולפת, יש לעבור יעוץ נוירולוגי+ א.א.ג לשלול בעיה מוחית או בעייה במערכות האף המשפיעה על מערכת הראייה. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין