הסרת משקפיים אינטראלסיק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/03/2015 | 11:56 | מאת: מאור

שלום , עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת אינטראלסיק בעיניים אצל דר לוינגר אני היום 3 שבועות אחרי הניתוח ועדיין מרגיש שהראיה בעין ימין פחות טובה מעין שמאל רואה בה מרוחק יותר ומטושטש האם יש סיבה לדאגה ? הבנתי שלוקח זמן עד שהעין מבריאה והראייה מתייצבת אבל זה מאוד מדאיג .. עוד שאלה , למה לוקח זמן לעין לחזור לעצמה איזה תהליך עכשיו העין עוברת ? תודה

מאור שלום, לאחר ניתוח הסרת משקפיים, תהליך התייצבות הראייה שונה ממטופל למטופל. היות שחלק מהמטופלים סובלים מיובש בעיניים כחלק מתופעת לוואי של הניתוח והיובש יכול לגרום להפרעה בראייה. זו תופעה שכיחה לתקופה של כחודשיים לאחר הניתוח. כדי להקל אני ממליץ להשתמש בטיפות מלאכותיות עד לביקורת שתיערך חודשיים לאחר הניתוח ותכלול בדיקת אופטומוריסט ובדיקת רופא. בבקשה קבע בדיקה. בברכה ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום בריאות העין