עין שמאל קופצת ללא הפסקה עם תחושת כבדות וכאב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/03/2015 | 19:07 | מאת: גלית

שלום רב בת 23 , רוב שעות היום עם עדשות מגע מול מחשב . עין שמאל קופצת כשאני קמה מהשינה , כואבת בחלקה התחתון,אני מרגישה כאילו היא נפוחה (אבל היא לא) והיום גם נעשתה אדומה ודמעה . מציינת שהקפיצות הן ללא הפסקה מזה כשבוע , דבר המטריד וגורם לי אי נוחות . מה עושים מה הטיפול וממה זה נובע ? האם ללכת לנוירולוג או לרופא עיניים ? אני ממש מותשת מכך . תודה רבה , גלית

16/03/2015 | 20:15 | מאת: ד"ר ישי פאליק

גלית שלום רב לרוב הקפיצות הן כתוצאה מיובש המוחמר בשל העבודה מול מחשב בייחוד כשמרכיבים עדשות מגע ממליץ לחזור למשקפיים עד הבדיקה המומלת אצל רופא עיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין