בדיקת שדה ראיה בזמינות מיידית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/03/2015 | 22:29 | מאת: הילה

אמי הופנתה לבדיקת שדה ראיה ע"י נוירואופטלמולוגית , התור הקרוב שהצלחתי להשיג זמין רק בסוף אפריל, האם יש מקום שניתן לבצע שדה ראיה בזמינות קרובה ללא המתנה ארוכה ?

שלום רב, פנה לאחד המכונים כגון "מכון מור" בברכה, ד"ר עמי הירש

10/03/2015 | 17:47 | מאת: גיורא

הילה שלום לאופטומטריסט בראש העין שעובד עם קופ"ח מכבי יש מכשיר שדה ראיה ללא המתנה ארוכה עקב גלאוקומה שהתפתחה אצלי לאחרונה אני מבצע אצלו את הבדיקה כל 3 חודשים וניגש עם התוצאות לרופא עיניים שלי בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין