כאב ראש מקבצי ועיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/03/2015 | 12:50 | מאת: שואל

אני סובל מכאב ראש מקבצי ובזמן ההתקף העיניים כואבות מאוד. הכאב בעין נמשך גם אחרי שההתקף עובר בצורה קלה הרבה יותר יחסית,אבל, זה נמשך לאורך שעות רבות במהלך היום. רציתי לשאול האם הכאבים שהמחלה הזו גורמת בעיניים יכולים לפגוע בצורה כלשהי בעיניים(בעין השמאלית במקרה שלי) בטווח הארוך(או בכלל). תודה

08/03/2015 | 11:25 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב לרוב אין השפעה קבועה של כאבי ראש מסוג cluster על העין עצמה השפעות חולפות יכולות להיות נפיחות סביב העפעפיים בעין אחת או שתיהן, דמעת, עין גרויה ואדומה,ולעיתים תוך כדי כאב הראש עצמו צניחה של העפעף בצד הכואב מלווה בצמצום של האישון. כפי שאמרתי לרוב התופעות העיניות חולפות מעצמן בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין