ריס בתוך העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/03/2015 | 15:14 | מאת: נטלי

שלום שאלה קצת לא רצינית אולי לאחר טיפול ממושך של 3 שבועות בdexafree התחיל לגדול לתוך העין ריס לבן. הרופא לקחת אותו ולאחר חודש זה גדל עוד פעם. זה מפריע מאוד האם יש טיפול לזה שזה לא חוזר כי זה לא נראה לי , לרוץ עם בעיה הזאת כל חודש לרופא בתודה נטלי

08/03/2015 | 11:19 | מאת: ד"ר ישי פאליק

נטלי שלום רב ניתן לצרוב את שורש הריס ואז לרוב הוא לא שב לגדול, לרוב הטיפול נעשה ע"י מומחה באוקולופלסטיקה שהוא רופא עיניים שמומחה גם בעפעפיים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין