נפיחות חוזרת בעפעף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/02/2015 | 09:02 | מאת: צליל

מדי כמה שבועות או חודשים, האיזור מעל אחת העיניים ולעתים מעל שתיהן מתנפח לי מאוד (רואים את הנפיחות גם ממקדימה וגם מהפרופיל) עד כדי כך שאיני יכולה לפתוח את העין עד הסוף, אלא רק בצורה חלקית ואפילו זה מלווה בכאב חזק. אני מגלה את הנפיחות והכאב כשאני מתעוררת בבוקר, ובדרך כלל בבוקר שאחרי היא נעלמת או יורדת מאוד. תחילה לא הייתי מוטרדת אך מפני שזה חוזר שוב ושוב זה מדאיג אותי. במה מדובר? מה אוכל לעשות? תודה רבה מראש.

02/03/2015 | 12:39 | מאת: ד"ר ישי פאליק

צליל שלום רב נפיחות בעפעפיים יכולה לנבוע ממגוון רחב של סיבות ועל כן דורשת בדיקה קלינית ע"י רופא עיניים רצוי אוקולופלסטיקאי וייתכן שאף מומחה לאלרגיות ואנדוקרינולוג בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין