דיקלופטיל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/03/2015 | 21:01 | מאת: אתי

עברתי לפני חודשיים נתוח קטרקט השבוע לאחר בדיקת רופא הומלץ לי לקחת פעמיים ביום את הטיפות הנ"ל לוקחת גם אספירין בגלל טרשת עורקים האם למרות זאת מותר לקחת טיפות אלה בברכה ותודה אתי

אתי שלום רב, אין כך בעייה עם טיפול בטיפות ציקלופטיל בזמן שהינך מטולת בכדורי אספירין עקב טרשת עורקים. מומלץ להזליף טיפה אחת בכל פעם, וללחוץ את שק הדמעות עם האצבע כדי שהחומר לא יגיע לקיבה ויגרום לגירוי הקיבה. דרך אגב גם אספירין עלול לגרום לגירוי של רירית הקיבה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין