ניתוח קטרקט בעין עצלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/02/2015 | 09:09 | מאת: נאוה

שלום רב, אני צריכה לעבור ניתוח קטרקט בעין עצלה. האם יש אפשרות להשתיל במקרה זה עדשה שתתקן את הראיה? האם יש ניסיון בתחום זה ואכן העדשה תסייע לראיה טובה? תודה,נאוה

נאוה שלום, ניתוח קטרקט, כולל השתלת עדשה תוך עינית. בעין עצלה יתקן את הראייה כמו תיקון עם משקפיים, דהיינו הראייה תהיה זהה לראייה עם משקפיים לפני שהתפתח הקטרקט. בברכה ד"ר שמואל לוינגר

24/02/2015 | 10:13 | מאת: נאוה

שלום רב, תודה על התשובה. ברצוני לדעת אם בעין העצלה יש צילינדר, האם יש עדשה שתתאים במקרה זה? האם מדובר בעדשה מיוחדת שיש להזמינה מחו"ל או שעדשת מולטיפוקל יכולה להתאים? איזו עדשה מומלצת במקרה של צילינדר בעין עצלה? לתשותבך מודה מראש.

מנהלי פורום בריאות העין