שטף דם בתוך העין בעקבות מכה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/02/2015 | 21:15 | מאת: דורי

הרגשתי כאב מסוים מייד לאחר קבלת המכה שחלף כעבור 2 דקות . אח"כ ראיתי שטף דם בחלק הפנימי של תוך העין. למחרת האדמומיות התפשטה על הלובן וביום השלישי נוצר לי מעין פס המפריד בין חלק מהקרנית לחלק הלבן.. מבחינת ראייה לא הבחנתי בשינוי. האם זו תופעה מוכרת ? מה אני יכולה לעשות כדי לזרז החלמה ? האם כדאי לי להיבדק ?

דורי שלום רב, מדובר בשטף דם לחמיתי שאין לו כל טיפול ולא שיט לזרוז הספיגה שלו. יש לעבור בדיקה ע"י רופא עיניים לשלול בעייה בתוך העין עצמה. בברכה,פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין