עין ושלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2015 | 11:08 | מאת: נילי

לפני 3 ימים חליתי בשלבקת חוגרת שתקפה לי את אזור הקרקפת והמצח לכיוון העין. קיבלתי מרופא המשפחה ורופא עור- כדורי אציקלוויר 400 ומשחת זובירקס. יש לי כאב וצריבה גם סביב העין והיא קצת נפוחה, אדמדמה ודומעת. שאלתי- האם עלי להתייעץ גם עם רופא עיניים? זה שייך לו? או שעלי להמתין ש"ההתקפה" של הוירוס תסתיים?

נילי שלום רב, עליך לעבור בדיקת עיניים כדי ברר את מצב הקרנית ולחמית העלולות להפגע ע"י מחלת ההרפס זוסטר ויש לשקול טיפול בטיפות סטרואידים אם יש דלקת משמעותית. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין