דמעות לא רצוניות בגיל 4 שנים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/02/2015 | 12:45 | מאת: אביטל

שלום רב בני בן ה4 שנים כאשר הוא בא במגע במיוחד עם רוח מתחילות לנזול לו דמעות מהעין וגם סתם לפעמים יורדות לו דמעות כשהוא כלל איננו בוכה. אני יודעת שגם לחמתי יש את אותה הבעיה אש כנראה שזה גנטי. השאלה מה הגורם לדמעות הללו? והאם יש צורך בהתערבות רפואית? הדמעות האלו אינן גורמות לו לדלקות בעיניים.

שלום רב, לא נראה שהדמעות של הבן שלך היא גנטיקה מחמתך. מומלץ לגשת לבדיקת רופא עיניים שייתכן על פי ממצאי הבדיקה החליט על טיפול מתאים או גם הפנייה לשטיפת דרכי הדמעות וללדא שאין בהן חסימה. בברכה ד"ר עמני הירש

מנהלי פורום בריאות העין