שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/02/2015 | 21:08 | מאת: אנונימי

שלום עשיתי בדיקת עינים בבית חולים באולטר סאונד והתוצאות הן לזיה שטוחה בעלת גבולות לא סדורים עם חללים ציסטים בתוכה מה זה ?

שלום רב, זהו ממצא בבדיקת אולטראסאונד. לא ברור באיזה מחלקיה של העין ממצא זה נמצא. בברכה, ד"ר הירש עמי

16/02/2015 | 21:54 | מאת: אנונימי

תאור הממצאים המלאים:בubm מודגמת לזיה שטוחה בעלת גבולות לא סדורים עם חללים ציסטים בתוכה.ללא מעורבות סקלארית עמוקה, אך רושם להדקקות קלה של הסקרלה תחתיה בהשוואה לאזורים לא מעורבים. לא מודגמת לזיה בארובה האחורית.הרשתית 360 מעלות.לא מודגמת לזיה כורואידלית. אשמח לדעת את הדעה שלך על זה. תודה.

שלום רב, פני לרופא עיניים שתצחום עיסוקו הוא אוקולופלסטיקה זהו תחום עיסוקו. אם את באזור המרכז מגוש דן אמליץ לך על פרופ' בן סימון גיא, ד"ר רוזן נחום או ד"ר אריאל בר. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין