פענוח בדיקה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/02/2015 | 09:45 | מאת: עוזי

שלום רב אני בן 40 ראיה מרחוק חלשה ברצוני לפענח צילום עין ימין ללא פתולוגיה גסה בהיקף capillary dropout עם שינויים מצולקים עין שמאל שינויים מיקרווסקולרים בחלק הטמפורלי של הפובאה עם צביעה מאוחרת יכול להתאים ל Mac tel אבקש פענוח תודה

15/02/2015 | 13:47 | מאת: ד"ר ישי פאליק

עוזי שלום רב בימין יש אזורים שבהם אין אספקת דם קפילרית ויש צלקות ובעין שמאל הממצא יכול ללמד על צמיחת כלי דם שנקראת טלנגיאקטזיה לגבי המשמעות הקלינית יש להוועץ עם הרופא עיניים שהפנה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין