תשובת OCT

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/02/2015 | 10:46 | מאת: מיכל

גזרה הרקתית. RNFL הידקקות של ה לא הדגמה שקערורית משמעותית . מה זה אומר ?

15/02/2015 | 13:52 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מיכל שלום רב הבדיקה אומרת שיש הידקקות של סיבי עצב הראיה בצד הרקתי של העצב אבל שאין קיעור עמוק על מנת לקשר את המצב הקליני לבדיקה כיוון שהבדיקה לבד אינה נותנת את מלוא המידע ואת החשיבות הקלינית של הממצא יש לגשת לפיענוח לרופא העיניים שהפנה אותך לבדיקה בברכה דר ישי פאליק

15/02/2015 | 15:41 | מאת: מיכל

החשד הקליני הפנה אותי לבדיקה זו . ולכן השאלה מה זה אומר נטו מבחינת הבדיקה ? האם זה מה שגורם לעמימות בראיה ?

מנהלי פורום בריאות העין