דחוף בבקשה..

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2015 | 18:15 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 25 בהריון שבוע שמיני, אתמול שמתי לב שיצא לי בעפעף התחתון בעין מין נקודת שומן קטנה כזו. הייתה לי כזו גם מתחת לעין אבל הורדתי בלי בעיה כי הייתי אז לפני ההריון. עכשיו בגלל שאני בהריון וחשוב לי להיות בריאה ב100% אני שואלת.. כמו כן עשיתי גם בדיקןת דם והם תקינות לחלוטין.אז שאלתי היא האם דבר כזה יוצא בהריון כעןד תופעת לוואי.. או שזה נובע ממשהו אחר? האם כדאי ללכת לקוסמטיקאית שתוציא לי או ללכת לרופא עור/עיניים? רוצה לטפל בזה כמה שיותר מהר.

שלום רב, כנראה מדובר בציסטה שומנית בקצה העפעף. כדאי ללכת לרופא עיניים שינקז את הציסטה או לעקוב אחריה, אפ היא גדלה ואז לנקזה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין