אוגמנטין והרפס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2015 | 15:53 | מאת: הילה

שלום, למעלה משבוע יש לי דלקת בעין כאשר הבוקר הייתי במיון עיניים ונאמר שיש לי דלקת לחמית, כאשר היום בבוקר גם הופיעה נפיחות בפינה הפנימית של העין עם רגישות למימוש. הרופאה נתנה לי אוגמנטין ובמהלך היום הנפיחות בפינה בעין הלכה וגדלה והופיעו עליה שלפוחיות שגורמות לי לחשוב שזה הרפס... רציתי לדעת עם האוגמנטין יעיל להרפס והאם להמשיך לקחת אותו או שהוא יכול רק להחמיר את המצב? האם אפשר למרוח במקביל זובירקס? (במרפאה לא עונים). אודה לתשובתכם המהירה. תודה

הילה שלום רב, יש לחזור על בדיקת העין ולוודא אם מדובר בדלקת הרפסטית של העפעף ואז יש לטפל במשחת זובירקס מקומית 4 פעמים ביום למשך 10 ימים. אם מדובר בכלזיון הטיפול שונה וכולל סטרואידים במשחה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין