ניתוח תיקון ראיה לרוחק ראיה גבוה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2015 | 11:38 | מאת: ניר

שלום! הייתי בבדיקות לניתוח עיניים לפני כשנתיים חצי. מספרי הוא 8+ עין שמאל 9+ עין ימין עם קטרקט מולד קטן בצד עין ימין. נפסלתי מניתוח החדרת עדשה כיוון שהעין שלי קטנה מדי. רציתי לשאול האם יתכן שקיום המצב השתנה ואוכל לבצע את הניתוח (גדילה של העין/ פיתוח טכנולוגיה שמאפשרת לנתח עיניים קטנות יותר). ברצוני לשאול בנוסף האם קיימת דרך אחרת דרכה אוכל להוריד או להיפטר מהמספר הגבוה כיוון שהוא מקשה על חיי באופן יום יומי. בנוסף הוצע לי החלפת עדשה תוך עינית אך איני מעוניין בטיפול מסוג זה ולכן אשמח לדעת האם ישנן אפשרויות אחרות עבורי? בתודה רבה!

10/02/2015 | 11:39 | מאת: ניר

דרך אגב אני בן 23

ניר שלום רב, במקרה שלך, רק ניתוח להחלפת העדשה הטבעית בעדשה מלאכותית בא בחשבון, עקב העובדה שהעין קטנה מהרגיל כנראה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין