עיניים דומעות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2015 | 11:51 | מאת: שרה

כבר שלושה שבועות שהעיניים שלי דומעות וזה משבש לי הכל . אני קמה בבוקר עם מוגלה בעיניים. הייתי כבר 2 פעמים אצל רופא עיניים. ונתן לי טיפות סטרואידים שעזרו לי ממש, אבל אחרי כמה ימים שהפסקתי שוב העיניים חזרו לדמוע. אני גם מטפטפת לעיניים טיפות לשטיפת העין (מאד יקרות). אבל לא נראה לי שעוזר. האם אולי באמת סתום לי צינורית הדמעות. או שיש לי דלקת והרופא לא מכוון נכון.

10/02/2015 | 10:06 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שרה שלום רב שאלה טובה אך לא ניתן לענות עליה בלי בדיקה מקיפה של העיניים ובמידת הצורך גם לבצע שטיפה של דרכי הדמעות לברור חסימה שלהם לרוב נדיר שיש חסימה בדרכי הדמעות בשתי העיניים ולעיתים זה בשל מחלה ויראלית שדרכי הדמעות גדושות ומוצרות וטיפול מקומי יעזור בכל מקרה שאת לא שקטה ממליץ להבדק שוב ע"י רופא העיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין