כתם כהה בראיה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/02/2015 | 17:08 | מאת: דויד

שלום רב, לפני כמה ימים הופיע כתם כהה בעין שמאל, והראיה בכתם כאילו קצת מטושטשת וכהה, זה ממש מפחיד אותי, ניסיתי למצוא תור לרופא עיניים בקופח החולים שלי - אבל תורים פנויים רק ממרץ, אבל לדעתי זו בעיה שצריך לטפל במיידיות ולכן אבקש המלצה לרופא עיניים מומחה פרטי ולהסבר על אודות הכתם? תודה!!

10/02/2015 | 10:01 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דויד שלום רב בקופות החולים לרוב יש תור למקרים דחופים וזה מקרה דחוף צריך לבדוק האם יש לקופה בה אתה מבוטח מעין מיון מבחינת רופא עיניים פרטי מדיניות האתר לא להמליץ על שם ספציפי אך לדעתי כל רופא עיניים מומחה יוכל לבצע עיבוד ראשוני של המצב ולאבחן את הדורש אבחון ולשלוח לבדיקות עזר במקרה הצורך מבחינת הסבר לגבי מהות הכתם יכולות להיות לכך אין ספור סיבות ורק בדיקה קלינית תאפשר לקבוע מה הגורם בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין