עין קופצת במהלך הריון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2015 | 22:32 | מאת: רעות

שלום רב, מזה כשבועיים אני סובלת מעין שמאל שקופצת לעיתים מאוד קרובות במהלך היום. אינני צורכת קפאין, ואני ממש לא במצב של לחץ חרדה או עייפות. זה מתחיל לי בבוקר כשאני שמה מסקרה ונמשך לי כל היום גם אחרי שאני מסירה אותה. זה מטריד אותי וגם קצת מפחיד- למה זה לא עובר לי...???? יכול להיות שיש לי גוף זר בעין? עם איזה רופא להתייעץ...? מודה מראש, רעות

10/02/2015 | 10:14 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רעות שלום רב לעיתים קרובות איננו מוצאים סיבה לכך אך בכל מקרה מומלץ לחדול משימוש במסקרה לעיתים שימוש בתחליפי דמעות מסכך את העין ומקל\מעלים את התופעה בכל מקרה יש לגשת לרופא עיניים לבדיקה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין