גוף זר קטן בעיין...

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2015 | 21:07 | מאת: שלום כהן

שלום.אני כבר תקופה ארוכה מרגיש שיש לי גוף זר בעיין ואני חש אותו רק כשאני מגיע לידי דמעות בעין שמאל.עשיתי בדיקת עיניים והרופא אמר שהתחושה שאני מרגיש גוף זר בעיין היא בגלל שיש לי יובש בעיין.אמנם טיפלתי ביובש בעיין וכעת אין לי יובש בעיין אבל הרופא בדק אותי שוב לאחר תקופה ומתעקש שאין לי גוף זר בעיין.אני מרגיש כמין איזה גרגיר קטן מאוד בעין שמאל וכבר תקופה ארוכה שיש לי דלקת קטנה בעין שמאל שמופרשת בגלל הגוף הזר.האם יש בדיקה יותר עמוקה מעבר לזה שמבצע רופא העיניים בה אפשר לגלות את הגוף הזר?ואיך אפשר לשכנע את הרופא שכן יש לי גוף זר בעיין?אני ממש סובל.נא עזרתכם

10/02/2015 | 10:12 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב שלום רופא העיניים סוקר את העין והעפעפיים בהיפוך ועם צבע ועל כן רוב הסיכויים שבדיקתו טובה יחד עם זאת תמיד ניתן לעבור בדיקה נוספת . מבחינת השכנוע שלו שיש גוף זר לא ברור שיש דרך כזו אם אינו מוצא ממצא שכזה לרוב התחושה אכן נגרמת מיובש שגורם לפציעה מיקרוסקופית של הקרנית ומסבירה את התופעה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין