טיפות הילו קומוד

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2015 | 21:04 | מאת: נעמי

שלום רב 1. אני משתמשת בטיפות הילו קומוד בעקבות יובש בעיניים ודלקת כרונית בעפעפיים. שמתי לב כי כשאני שמה 2 טיפות בכל עין מרגישה טוב יותר. האם יש מניעה לעשות כך? 2. רופאה המליצה לי על סיסטיין אולטרה ורציתי לשאול איזה טיפות יותר מומלצות סיסטיין אולטרה או ההילו קומוד? תודה רבה

10/02/2015 | 10:09 | מאת: ד"ר ישי פאליק

נעמי שלום רב אין מניעה לטפטף שתי טיפות לעין אך יש לזכור שנפח טיפה הינו פי חמש מהנפח שנותר בעין אחרי המצמוץ הראשון כך שטיפה אחת אמורה לתת את אותה הטבה אבל את יכולה גם לטפטף אותן כמה דקות זו מזו לגבי תחליפי דמעות לכל אדם עשויים להתאים מספר סוגי טיפות כיוון שחומציות הטיפות שונה וחומציות העין שונה ועל כן ההתאמה שונה ורק לאחר שתנסי תחושי מה יותר מתאים לך. כמובן שרצוי להשתמש בשימוש תכוף וממושך בתחליפי דמעות נטולי כל חומר משמר וגם בעניין זה ישנם סוגים רבים של טיפות ומומלץ להוועץ עם הרוקח לפני הקניה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין